Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 79

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 445

industriska bezbednost

Безбедноста во индустриските капацитети игра голема улога во непречено работење и опстојување на една компанија. Сите можни ризици од кражби, пожари, поплави и сл. можат да се превенираат со системите за безбедност.


  Индустриска безбедност   Индустријата со своите капацитети и придружни компоненти е во безбедносен ризик во зависност од степенот на загрозеност и дејност. Нашата компанија нуди решенија кои успешно функционираат и делуваат во тешки работни услови   Системи за детекција на пожар Системи за гасење на пожар Системи за провална заштита Системи за видео надзор Системи за контрола на пристап Систем за евиденција на работно време Систем за периметарска заштита Системи за портална автоматизација     Основните решенија служат како матрица која понатаму се доградува, се креира според потребите и условите во индустриките капацитети.

Additional Info

  • Индустриска безбедност

Image Gallery


Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.