Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Почетна Услуги Сервис & Одржување
Сервис и одржување


solo

Сервисирање на системи за безбедност и автоматика на повик на клиентот. Во зависност од потребите, некогаш вон редовното техничко одржување се јавува потреба од сервисна интервенција при појава на некој недостаток во функционалноста на системите за безбедност и истите треба да се отстранат во најбрз можен рок.


Повеќе...

 

РТО Редовно Техничко Одржување

Системите за безбедност и автоматизација се одржуваат со технички прегледи и функционални тестови на редовни временски интервали. Нашиот пристап на целосна грижа ни овозможува најмногу да ги превенираме скапите дефекти на системите за безбедност и автоматизација и да ги оневозможиме прекините на работа. Фреквенцијата на временските интервали зависи пред се препораката на производителот на опрема, од работните услови на системите за безбедност, видот на системите за безбедност, типот на инсталираната опрема и компоненти на системите и др.


Повеќе...

 
 
Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.