Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Почетна Апликации Сервер соби
Сервер соби

server_room

Избор на безбедносно решение за сервер соба

Сервер собите во време на ИТ технологијата имаат витално значење во корпорациското работење на компаниите, институциите и сите останати сегменти кои користат складирање на информации во дигитална форма. Овие податоци се од клучна важност и покрај превемањето на мерки за ИТ безбедност за заштита од пробивање, имплементирањето на безбедносни системи е основен дел на сервер собите. Ризикот од неовластен пристап, ризик од пожар (кој е најголем бидејќи содржи електронска и електрична опрема која работи 24/7. Системот за автоматско гасење е исто така основна компонента од системите за безбедност во сервер собите. Најчесто користен агенс за гасење на пожар во минатото беше Халонот кој веќе е забранет за употреба поради неговото штетно дејство врз озонот и луѓето. Сега се користат таканаречени Чисти Агенси (Clean Agents) од групата на гасови FM200, NOVEC или агенсот од понова генерација INERGEN кој воопшто нема влијание врз околината и врз човекот бидејќи е составен дел од гасот кој е во атмосферата и кој го дишиме.

 


Повеќе...

 
Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.