Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Почетна Производи Алармни системи Безжични аларми

ELECTRONIC LINE Бежични системи

Алармни системи

ELECTRONICS LINE - INFINITY PRIME СЕРИЈА

infinity-prime

Потврдено решение што користи еднонасочна бежична FM технологија, Prime се карактеризира со флексибилност. Безбедност, сигурност и конфорт е еднакво на приоритет со опциите кои ги нуди Домашната Автоматика. Робистнио Prime систем ги користи предностите на PSTN и/или GSM конекцијата и е компатибиленси сител ЕЛ бежични копчиња и други надворешни единици.

Главни карактеристики

• Бежична FM технологија
• PSTN/GSM како примарен или резервен комуникациски модул
• DTMF/SMS/гласовни пораки и нотификација на настани на корисниците
• SIA (SMS/voice) и Contact ID (voice) преку PSTN/GSM извештај на настани
• Активирање на двонасочна комуникација по настан – full duplex/simplex
• Далечинско програмирање преку PSTN/GSM
• Сериска порта за програмирање со лаптоп и обнова на фирмвер
• X-10 Домашна автоматизација
• Повеќе јазични визуални, текстуални и звучни гласовни пораки и нотификација
Робусна, Енкриптирана FM Tехнологија

• Користи FM технологија за намален шум на RF
• Дигитален RSSI (Reception Signal Strength Indication)
• Робусна anti-collision трансмисија
• 66 bits енкрипција со SecuriCode™ технологија  (hopping and rolling code)
• Предавател со две нивоа со подобрена фрекфенциска стабилност
Единствени Инсталатерски Алатки

• Програмско мени за брза и едноставна инсталација
• PC Connect за локално програмирање и обнова на firmware
• Модуларен, plug & play конфигурација на систем
• Едноставно и брзо регистрирање на безжични уреди
• Напредно далечинско софтверско програмирање
- Брз up/download преку PSTN или GSM
- Бришење на далечински копчиња даличински
- Upload статус на сите бежични уреди
• 3 клиентски програмирања на системски параметри, минимизирање на потреба од конфигурирање на терен
• Инсталатерски алатки
- Real-time предавателна листа и статус, визуелен и аудио јавувач на јачина на сигнал
- GSM индикатор на мрежно покривање и сигнал
- Паметен тест на зони, тест на предаватели, тест на безжична сирена, тест на внатрешна сирена, интерфејс тест
• Проширувач на опсегот за поголеми инсталации

Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.