Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Почетна Апликации Домашни системи Индивидуални куќи

home_security

 

Системи за безбедност во индивидуални куќи:

- Алармен систем за заштита од кражби

- Алармен систем за заштита од пожари

- Видео надзор

- Видеофонија / Домофонија

- Домашна автоматика

- Портална автоматика на пристапни и гаражни врати

 

Системите за безбедност во домовите се составен дел на едно модерно домаќинство кое води сметка за безбедноста на имотот и лицата во живеалиштето. Се она кое со години е градено и инвестирано може да го снема за кратко време доколку не се превземат превентивни мерки во зголемување на безбедноста на домот.

Компоненти на алармен систем за заштита од кражби и пожар

- Алармна централа

- Тастатура

- Сензори за детекција на движење

- Сензори за детекција на отварање на врати и прозори

- Сензори за детекција на кршење на стакло

- Сензори за детекција на вибрации

- Сензори за детекција на пожар (чад и топлина)

- Надворешна сирена со флешер светло

- Внатрешна сирена

 

Компоненти на систем за видео надзор

- Дигитален видео рекордер

- Надворешна камера

- Внатрешна камера

- Стабилизирано напојување за камери

 

Компоненти на Видеодомофонски систем

- Надворешна повикувачка единица

- Внатрешна ЛЦД единица

- Напојување за видофон

- Електрична брава за врата

 

Компоненти за домашна автоматика

- Главен контролер

- Х10 прекинувачи

- Х10 димери

- Далечинско управување

- ЛЦД дисплеј со контролна и командна апликација

 

Компоненти за портална автоматика за пристапни и гаражни врати

- Главен контролер

- Погонски мотори

- Фотоќелии

- Далечински копчиња


Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

НОВОСТИ


Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jvlatestnews/helper.php on line 117

Биометриски уреди

Биометриски уреди
Read more
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.