Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Вашата инвестиција може за ја снема за десетина минути. Се што поседувате може да се вивне во пламен, а тоа што пламенот нема да го уништи, ќе го уништи водата која ке ја применат пожарните служби да го локализираат пожарот. Детекцијата на пожар може да значи и заштита врз животот на вработените, на имотот кој го штитите. Детекцијата се врши со сензори за чад, сензори за топлина и сензори на пламен. Поврзани на систем кој може да биде конвенционален или адресибилен, однсно секој сензор да има своја сопствена адреса и име во зависнот од тоа каде е поставен сензорот. Тоа допринесува за брзо лоцирање на изворот на пожар во некој комплексен објект кој има многу простории.

 

 

КОНВЕНЦИОНАЛНИ СИСТЕМИ ЗА ПОЖАР

АДРЕСИБИЛНИ СИСТЕМИ ЗА ПОЖАР

СИСТЕМИ ЗА ДЕТЕКЦИЈА И ГАСЕЊЕ НА ПОЖАР

 


Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.