Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Штетите настанати од пожар можат да предизвикаат огромни загуби во корпорациското работење. Сервер собите се витални во нивната важност за заштита на податоците кои се складираат во нив а кои се од витална важност за една компанија, банка и сл. Детекцијата на пожарот во рана фаза како и негово гасење во истата допринесуваат штетите од пожар да бидат минорни односно незначителни врз опремата која се штити, како и врз објектот и луѓето во него. Постојат повеќе типови на решенија односно различни агенси за гасење на пожар како што се FM200, NOVEC, Inergen, CO2 и др. Аеросолни генератори спаѓаат во едни од најефикасните решенија во примена во системи за гасење на пожар односно стабилни системи за гасење. Нивната пониска цена, едноставност при поставување, одржување и замена како и нивната нетоксичност, невлијание врз озонската обвивка се само дополнителни факти зошто овие решенија завземаат се поголема примена во заштитата од пожари.


Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.