Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Почетна Услуги Инсталација

installerSECURITEC како примарна дејност изведува инсталации на системи за безбедност од разни категории и димензии. Располага со технички и оперативникапацитети, големо искуство во изведени инсталации, стандардизација во работењето, професионален однос.

Инсталација и монтажа на опрема во почетна фаза на градилиште, дополнителни инсталации на постоечки објекти. Израдботка на план на динамика за изведба на проектирани решенија, следење на работењето по фази, изготвување на времени извештаи, изведба на технички прием и обука на персонал за контрола и употреба на инсталираните системи за безбедност и автоматика.

Нашата компанија води исклучителна грижа за безбедност во работењето, применува мерки и заштитна опрема во изведба на инстлатерските работи на градилишта и објекти. Вработените вршат годишни здравствени проверки и посетуваат обука за работа на висина. Со овие мерки се намалува можноста за повреда на работно место. Вработените од оперативниот оддел поминуваат тестирања на знаење од доменто на техничко обезбедување и автоматика во временски интервали до неколку пати годишно. Тоа ни користи во категоризација на вработените, унапредување на нивното знаење преку дополнителни обуки вршени од производителите на опрема или други остручени лица.


Нашата компанија располага со технички и оперативни средства и алати за изведба на инсталатерска работа:

 

- Оперативни возила

- Комбиња за пренос на материјали

- Хидраулична дигалка до 8 метри

- Монтажни скелиња и скали

- Дупчалки со голема моќност за пробиви

- Генератори за АС напон

- Монтажни рефлектори и развод

- Рачен алат

- Електричен алат

 Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

НОВОСТИ


Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jvlatestnews/helper.php on line 117

Биометриски уреди

Биометриски уреди
Read more
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.