Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

NETCOM Guard Мониторинг систем

netcom

Алармен Мониторинг Центар преку Интернет/LAN/TCP-IP

NetCom Guard server е програма за прием, обработка, визуализација и архивирање на податоци добиени од противпровални системи, противпожарни системи и системи за видео надзор по LAN/WAN и GPRS врска. NetCom Guard server е упростен графички интерфејс за регистрирање и обработка на примени сигнали од одделни системи прку мрежата. Истовремено  визуализирање на состојбата на системите во сите објекти под заштита на еден екран.

Решение од нова генерација за мониторинг центар на агенции за обезбедување, корпорации со ланци на објекти, банки и филијали. Постојана комуникација помеѓу мониторинг центарот и системите за безбедност во локациите под заштита.

 


NetCom Guard Server Софтверски пакетnetcom-server

Во зависност од потребите на корисникот, NetCom Guard Server софтверската апликација може да ја набавите според бројот на кориснички сметки (објекти под заштита) и истата да ја надоградите доколку се појави потреба при зголемување на бројот на сметки. Функционалноста е потполна во сите типови на пакети.

- до 50 кориснички сметки

- до 200 кориснички сметки

- до 400 кориснички сметки

- до 800 кориснички сметки


zl816ZL816 Контролер

Контролерот ја следи состојбата на влезовите, и при нивна промена со конверзија во TCP/IP протокол ја предава по LAN мрежата во мониторинг центарот на NetCom.

- 8 Алармни влеза

- 4 програмабилни излеза

- 1 влез за контрола на напојување

 


ncg13NCG-13GPRS Контролер

Предноста на NCG13GPRS контролерот е следење во реално време на состојбите на противпровалниот, противпожарниот и системот за видео надзор и предавање на статуси во NetCom Guard мониторинг центарот.

- 3 влеза за статус на групи корисници

- 3 влеза за статус на партиции

- 1 паник влез

- 1 технички влез

- 1 влез за контрола на батериско напојување

- 1 влез за состојбата на систем за видео надзор

- 1 влез за статус на пожарна централаMacedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.