Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Почетна Услуги Сервис & Одржување Сервис на повик


solo

Сервисирање на системи за безбедност и автоматика на повик на клиентот. Во зависност од потребите, некогаш вон редовното техничко одржување се јавува потреба од сервисна интервенција при појава на некој недостаток во функционалноста на системите за безбедност и истите треба да се отстранат во најбрз можен рок.

Нашата копманија располага со дежурен сервисен тим 24/7, специјални уреди за тестирање и откривање на недостатоци, стандардни резервни делови и специјални делови по потреб, со кои се отстрануваат во најчест случај сите настанати недостатоци. Во случаи на хаварии и голем идефекти, се ангажираат дополнителни сервисни тимови за да се ревитализираат системите за заштита и автоматизација кои се од витално значење во работењето на клиентот.


Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.