Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Почетна Услуги Сервис & Одржување Редовно одржување

РТО Редовно Техничко Одржување

Системите за безбедност и автоматизација се одржуваат со технички прегледи и функционални тестови на редовни временски интервали. Нашиот пристап на целосна грижа ни овозможува најмногу да ги превенираме скапите дефекти на системите за безбедност и автоматизација и да ги оневозможиме прекините на работа. Фреквенцијата на временските интервали зависи пред се препораката на производителот на опрема, од работните услови на системите за безбедност, видот на системите за безбедност, типот на инсталираната опрема и компоненти на системите и др.

cheklistРедовно техничко одржување е обврска превземена кон клиентот во која се осигурува континуираното работење на системите за безбендност и автоматика. Сите параметри кои ги опфаќа РТО се вклучени во договорот кој вообичаено се склучува на една година или до пет години. Секоја извршена посета и преглед на системот се потврдува со посебен записник и чек листа на извршени работи, утврдени и отстранети недостатоци на одреден систем или компонента од системот. Од посебно значење е фактот дека осигурувањето на опремата и имотот пред се зависи од функционалноста на системите за безбедност, и поради тоа доколку се појави отреба да се побара обештетување од Осигурителна компанија по некој настан, инцидент или хаварија, договорот за РТО и постапките по него се први кои Осигурителната куќа ги прегледува.

Системи на кои се врши РТО Редовно Техничко Одржување

- Системи за заштита од провални кражби

- Системи за заштита од пожари

- Системи за видео надзор

- Системи за автоматско гасење на пожар

- Системи за контрола на пристап

- Системи за евиденција на работно време

- Системи за домашна автоматика

- Системи за патна и портална автоматика


Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.